Loopbaanbegeleiding

Het volgen van je loopbaanpad – of carrière – gaat bijna altijd over keuzes maken. De keuze maken om een bepaalde stap te zetten betekent dat je tegen heel veel andere mogelijkheden ‘nee’ zegt.

In het dagelijks leven is kiezen vaak geen probleem of zullen de meeste keuzes als vanzelfsprekend voelen. Maar soms zorgt het maken van de daadwerkelijke keuze op zichzelf voor stress of zelfs voor stilstand. Zeker als het aankomt op je loopbaan. Je weet niet waar op je je keuze moet baseren of je begint je af te vragen hoe je überhaupt in je huidige functie bent terechtgekomen.

Ik ondersteun je in dit proces door het inzetten van zowel mijn opgedane kennis en ervaring als HR werknemer als mijn opleidingen in het systemisch werk. Mijn ervaring is dat het soms heel erg helpt om praktisch en rationeel naar de situatie te kijken, maar af en toe is het ook fijn om het grotere geheel in kaart te brengen. Bijvoorbeeld, als je een keuze maakt, spelen er dan misschien bepaalde verwachtingen of loyaliteiten mee? En wat zou er gebeuren als je juist voor een andere mogelijkheid kiest?

Loopbaanadvies is bedoeld voor iedereen die een vraagstuk heeft ten aanzien van zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en laat zich niet beperken tot het werkzame leven. Het kan ook ingezet worden voor het kiezen voor een (vervolg)opleiding, een stap binnen of buiten de organisatie waar je nu werkt of misschien zelfs wel helemaal stoppen met werken of juist (voor jezelf) beginnen.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

Marloes Heideveld

Marloes Advies - Loopbaanadvies, organisatieadvies en trouwambtenaar

Copyright © 2021 Marloes Heideveld