Trouwambtenaar / ceremonieel spreker

Als je gaat trouwen of met elkaar op een andere manier in verbinding gaat, wil je dat alles klopt. Zeker op de (trouw)dag zelf! De dag moet voor jullie perfect zijn en vooral ontspannen en zorgeloos. Als zelfstandig trouwambtenaar of ceremonieel spreker zal ik er alles aan doen om hieraan bij te dragen. Uiteraard begint alles met een goede voorbereiding. Een verkennend gesprek waarin ik jullie leer kennen, hoe jullie bij elkaar zijn gekomen en alle gebeurtenissen die hebben geleid tot deze ene bijzondere dag. 

Voor mij staan persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid voorop, zowel tijdens de gesprekken vooraf als tijdens de ceremonie zelf. Mijn focus ligt op luisteren naar jullie en jullie verhalen, zodat de speech en het ja-woord zo persoonlijk mogelijk worden. Ik vind het belangrijk dat de speech en ceremonie jullie reflecteert zoals jullie zijn. Met oog op zowel jullie persoonlijke als gezamenlijke verleden, het heden en de toekomst. Wie zijn jullie voor elkaar? Wat is jullie relatie met de getuigen? En wie zijn jullie als stel voor alle aanwezige dierbaren? 

Gevoeligheid en humor gaan bij mij hand in hand. Het is niet altijd een gepast moment voor een grapje, alle emoties mogen er zijn. Tegelijkertijd is het soms ook voor jullie verrassend om jullie eigen verhaal eens van iemand anders te horen en er is toch niets zo fijn als de zaal laten bulderen van het lachen om jullie unieke en persoonlijke anekdotes en herinneringen . 

Op een dag die draait om liefde en verbinding, feesten en proosten, onvoorwaardelijkheid en vertrouwen, staan jullie wensen centraal. Van een ingetogen en intieme ceremonie tot een uitbundig feest, als spreker zal ik meegaan met jullie ideeën en dromen en deze uit laten komen. 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe ik aan jullie persoonlijke wensen kan voldoen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

nieuwsbrief

Marloes Heideveld

Marloes Advies - Loopbaanadvies, organisatieadvies en trouwambtenaar

Copyright © 2021 Marloes Heideveld